PENGIRIMAN GRATIS ING KABEH PRODUK BUSHNELL

Warta

  • Door stopper installation steps

    Langkah-langkah instalasi stopper lawang

    Miturut posisi mandegake godhong lawang, temtokake posisi pangkalan ing lemah lan gambarake garis. Bor loro φ6 bolongan ing lemah, lan gunakake palu kanggo nyopot ing colokan karet plastik. Ndandani pangkal stopper lawang ing lemah nganggo sekrup. Meneng tutup ngisor sult ...
    Waca liyane
  • How to install the sliding door hanging wheel

    Cara nginstal rodha nggantung lawang geser

    Ing saben dinane, kita asring bisa ndeleng iring-iringan lawang, uga diarani roda gantung utawa roda lawang. Umume wong ora ngerti carane nginstal, mula kepiye carane masang roda gantung ing lawang geser? Sabanjure, kita bakal ngenalake cara nginstal seri roda gantung paduan seng. 1. Cara nginstal s ...
    Waca liyane
  • Rubber door stops-how about rubber door stops

    Stop karet lawang-kepiye babagan mandheg lawang karet

    Halte lawang minangka produk sing cukup cilik ing urip kita, nanging peran mandheg lawang gedhe banget. Saiki ana macem-macem jinis titik mandeg. Kandheg lawang karet minangka salah sawijine. Kepiye babagan mandheg lawang karet? Editor bakal menehi perkenalan khusus. Yen sampeyan pengin ngerti, tulung tututi edi ...
    Waca liyane
  • Floor door stop door suction installation-introduction to the floor door stop method

    Instalasi sedhot lawang mandeg lawang lantai-cara ngenalake cara mandeg lawang lantai

    Stopper lawang minangka piranti cilik ing mburine saben lawang sing ngalangi lawang ora kena tembok. Sanajan stopper lawang sithik, efek sing gedhe banget. Stopper lawang bisa nyuda swara lan ngalangi lawang sing nabrak tembok lan nyebabake kerusakan ing lawang utawa tembok. Lantai lawang sucti ...
    Waca liyane
  • half moon Door Stop with rubber

    setengah wulan Door Stop nganggo karet

    Kepiye carane njaga Stop Door? Stop Stop, uga dikenal minangka tutul lawang, uga minangka lawang sawise mbukak piranti posisi sedhot, supaya angin ora bisa diunekake utawa ndemek lawang lan ditutup. Stop Stop dipérang dadi magnet Stop Door permanen lan lawang elektromagnetik Stop rong jinis, permanen ...
    Waca liyane
  • Installation method of door suction switch — install the door suction by yourself

    Cara instalasi saklar sedhot lawang - pasang dhewe sedhot lawang

    Minangka praktik umum, nginstal Stop Stop Pintu Paduan Seng ing mburi lawang. Sedhot lawang cilik, ora ana peran sithik, bisa ngindhari lawang kanthi rusak sing ora prelu, digunakake ing wektu sing padha cara Instalasi sedhot Door Stop Zinc Alloy nemtokake desain Kaping kabeh, ...
    Waca liyane
  • Installation method of door stop

    Cara instalasi mandeg lawang

    Mandheg lawang biasa miturut formulir instalasi dipérang dadi jinis instalasi tembok, jinis instalasi lemah, jinis plastik, jinis logam miturut bahan Stop lawang elektromagnetik jinis Wall miturut struktur sing beda dipérang dadi standar ...
    Waca liyane
  • The origin of the door wheels

    Asale gembong lawang

    Asale roda lawang : Miturut Sejarah Umum Donya, rodha pisanan muncul ing Mesopotamia, lan ing China, rodha katon udakara taun 1500 SM. Kanthi muter rodha, gesekan karo permukaan kontak bisa suda, lan barang-barang sing abot ...
    Waca liyane
  • The door sucks the door top to have what distinction

    Lawang nyedhot ndhuwur lawang kanggo mbedakake

    Lawang nyedhot sisih ndhuwur lawang supaya ana bedane, Ndhuwur lawang umume digunakake ing jamban, mula digunakake ing jamban amarga ora bakal teyeng. Nyedhot lawang umume dipasang ing lawang jamban. Bedane yaiku ing ndhuwur lawang yaiku ...
    Waca liyane
  • A method of making a rubber door stop is invented

    Cara nggawe mandheg lawang karet ditemokake

    [Bidhang teknis] Model utilitas kalebu ing bidang teknis bahan polimer dhuwur lan kebutuhan saben dinane, utamane kanggo mandheg lawang karet. [Teknologi Latar Belakang] Saiki, akeh kamar, utamane pawon, tembok jedhing dipasang ing jubin keramik sing mulus, nanging amarga inersia, ...
    Waca liyane
  • What kind of wall fits what kind of hook

    Apa jenis tembok sing cocog karo jinis pancing

    Tembok nggantung mantel, percaya kabeh ora aneh, sanajan volume luwih kompak, nanging praktis banget, efektif ngirit ruangan, barang kayata tas, kunci, klambi, tutup entuk papan sing apik banget. Saiki, tembok sing nggantung sandhangan ing pasar ...
    Waca liyane
  • Cara Ngendhegake Pintu Mbukak

    Luwih saka ora mung ngelingake sampeyan kanthi weker manawa lawang wis dibukak, piranti fisik kayata baji utawa bilah keamanan bakal nyegah bukaan. Nalika weker banget ing kahanan, terkadang sampeyan pengin ngrasakake aman ...
    Waca liyane