FREE SHIPPING ON ALL BUSHNELL PRODUCTS

Kabar

  • Do you know the function of Zinc Alloy Door Stop?

    Apa sampeyan ngerti fungsi Zinc Alloy Door Stop?

    Nalika angin ngunekke utawa pasukan sethitik wis Applied, lawang bakal gampang dibukak utawa ditutup, lan kadhangkala bakal langsung kenek tembok lan ngrusak lawang kayu.Ing urip, kita bakal nggunakake barang cilik sing ora pati penting minangka "nyedhot lawang".1.The nyedhot lawang uga dikenal minangka tutul lawang.aku...
    Waca liyane
  • What are the styles of door suction

    Apa gaya nyedhot lawang

    Nyedhot lawang, uga dikenal minangka sentuhan lawang, yaiku piranti sing bisa disedot lan dipasang sawise godhong lawang dibukak, lan minangka piranti kanggo ndandani lawang.Gaya tartamtu bisa diklasifikasikake miturut cara klasifikasi sing beda-beda, kira-kira kaya ing ngisor iki: Miturut Zinc A ...
    Waca liyane
  • The difference between electromagnetic door suction and ordinary door suction

    Bedane antarane nyedhot lawang elektromagnetik lan nyedhot lawang biasa

    Ing kulawarga biasa, kita jarang ndeleng nyedhot lawang elektromagnetik.Nanging pancen kanthi bisu darmabakti kanggo urip sing luwih apik.Dadi, kepiye cara nyedhot lawang iki?Nyedhot lawang elektromagnetik utamane dumadi saka telung bagean, kalebu elektromagnet, piring nyedhot lan pangkalan utawa krenjang.T...
    Waca liyane
  • Door suction selection method

    Metode pemilihan sedotan pintu

    materi Umume kualitas dhuwur karet-sirah Zinc Alloy Door Stop dipasang nyedhot digawe saka stainless steel.Suctions lawang saka materi iki awet lan ora gampang deformed.Nalika tuku produk nyedhot lawang, saben wong kudu menehi perhatian khusus marang tampilan suctio lawang ...
    Waca liyane
  • Does the bathroom need to install a door suction?

    Apa jedhing kudu nginstal nyedhot lawang?

    Amarga fungsi unik jedhing, kudu ana jaminan sing apik kanggo privasi, saengga ing jedhing ing omah, lawang jedhing kudu dipasang.Nalika nerangake Zinc Alloy Door Stopper karo kuningan antik magnet, kita kudu sebutno nyedhot lawang.Apa lawang kamar mandi nggunakake sucti lawang ...
    Waca liyane
  • Magnetic door hook installation method

    Metode pemasangan kait pintu magnetik

    Cara instalasi nyedhot lawang introduksi siji 1. First, konfirmasi karo pemilik apa Stainless Steel 201 werni magnet Door Stopper dipasang ing lemah utawa ing tembok.Amarga iki jedhing, pemilik mutusake kanggo nginstal stopper lawang langsung ing ubin lantai, ninggalake spa ...
    Waca liyane
  • Door stopper repair-door stopper repair steps

    Door stopper repair-lawang stopper repair langkah

    Sajrone nggunakake furnitur, masalah bakal mboko sithik katon, gedhe utawa cilik, kanthi wektu.Akeh barang sing rusak amarga aksesoris lan mengaruhi panggunaan sakabèhé.Stopper lawang minangka bagean saka krenjang sing ndandani lawang nalika lawang mbukak.Dina iki, aku bakal nuduhake sampeyan carane ngganti ...
    Waca liyane
  • How to install the rubber head door stopper

    Carane nginstal stopper lawang sirah karet

    Nemtokake apa stainless steel Door Stops SS katon dipasang ing tembok utawa lantai (miturut kahanan nyata).Tes lan nemtokake posisi stopper lawang.Mbukak lawang menyang posisi maksimum, pisanan nemtokake posisi stopper lawang, mbukak lawang, a...
    Waca liyane
  • How to install the door stopper-how to install the door stopper

    Carane nginstal door stopper-carane nginstal door stopper

    Yen ana angin gedhe, lawang bisa dibuwang.Ora mung bakal nyebabake swara banter, nyebabake alangan kanggo kita, nanging uga ngrusak lawang.Kanggo ngindhari iki, kita kudu nginstal stopper lawang.Apa iku tutup lawang?Minangka jeneng kasebut, iki minangka produk sing bisa nahan lawang lan ...
    Waca liyane
  • New type door stopper—Introduction to rubber door stopper

    Stopper lawang jinis anyar - Pambuka kanggo stopper lawang karet

    Aku pracaya everyone wis menowo Zinc Alloy Door Stop gunung.Biasane, rumah tangga nggunakake sumbat lawang elektromagnetik utawa sumbat lawang magnet permanen.Iki minangka stopper lawang sing paling umum sing wis dipromosikan ing pasar, lan bubar ana sing mentas dikembangake.Penyumbat lawang iku resik...
    Waca liyane
  • New type door stopper—rubber door stopper

    Sumbat lawang jinis anyar - sumbat lawang karet

    Aku pracaya everyone wis menowo karo stoppers lawang.Biasane, rumah tangga nggunakake sumbat lawang elektromagnetik utawa sumbat lawang magnet permanen.Iki minangka stopper lawang sing paling umum sing wis dipromosikan ing pasar, lan bubar ana sing mentas dikembangake.Door stopper iku karet stopper lawang ...
    Waca liyane
  • Rubber door stopper-how about rubber door stopper

    Sumbat lawang karet-piye carane sumbat lawang karet

    Stopper lawang minangka produk sing relatif cilik ing urip kita, nanging peran stopper lawang gedhe banget.Saiki ana akeh jinis stoppers lawang.Sumbat lawang karet minangka salah sawijining.Kepiye babagan sumbat lawang karet?Editor bakal menehi introduksi tartamtu.Yen sampeyan pengin ngerti, ...
    Waca liyane
123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3